Bemutatkozás

Cégünk 1991-ben alakult, az iroda- és nyomdatechnika terén több éves tapasztalattal rendelkező magánszemélyek részvételével. Eleinte nyomatlan leporellók, számítástechnikai kellékanyagok, papír és írószerek kereskedelmével foglalkoztunk majd 1996-tól cégünk fő profilja a színes névre nyomott számítógépes leporellós nyomtatványok és számlák, szállítólevelek, leporellós és íves csekkek, ügyviteli nyomtatványok, gyártatása és forgalmazása lett.

EUROPEN Kereskedelmi és Vállalkozási Kft.2004-től nyomatlan és nyomott etikettek tervezésével és gyártásával bővítette tevékenységét. Megrendeléseink egyre nagyobb részét képezik az etikettek, íves, tekercses és leporellós kivitelben egyaránt. Az etikettek gyártását saját, a leporellók gyártását partnereink gépparkjával biztosítjuk.

1995-2005 között az EUROPEN Kereskedelmi és Vállalkozási Kft. látta el az egyik német leporellógyártó és cég kizárólagos nyugat-magyarországi képviseletét. Jelenleg is több nyomdával állunk szerződéses kapcsolatban.

Egyik leginkább igénybe vett szolgáltatásunk, hogy a partnereinknek az igényeik szerinti mennyiségben, méretben és kivitelben kizárólag az Ő előírásaiknak megfelelően raktározunk. Ezeket lehívás alapján 24-48 órán belül leszállítjuk az általuk megadott telephelyre az előírásaiknak megfelelő felíratozással és kiszerelésben.

Elérhetőségek

EUROPEN Kft.

9700 Szombathely,
Erdei Iskola u. 57
Telefon:
+36305775882
Mobil:
+36705416000
E-mail:
sales@europen.hu
europen@europen.hu
EUROPEN Kft. - Magyar